Piedone, ultimul tun dat Primăriei Sectorului 4, înainte de a fi suspendat

Fostului edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a dat un ultim tun înainte de a fi arestat și suspendat. Acesta a încredințat construirea unui monument dedicat victimelor de la Colectiv unui apropiat al său din UNPR, prin încredințare directă.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, anunța, imediat după tragedia de la Colectiv, că va ridica un monument dedicat victimelor. Lucrarea urma să se numească „Monumentul celor fără de vină", urmând ca pe monument să fie gravate numele tuturor celor care au murit în tragedia de la 30 octombrie. Monumentul urma să fie amplasat în Parcul Lumea Copiilor, în locul numit "La grătare", potrivit România TV.

Direcția Parcuri a Sectorului 4 a încredințat prin atribuire directă un contract de circa 70.000 de euro unei firme controlată de un uneperist din Călărași. 

Monumentul ura să fia amplasat chiar în zona unde pe grătare sfârâie micii și fripturile aproape tot timpul anului.

Daniel Băluță, primarul interimar al Sectorului 4, a decis să fie suspendate aceste lucrări, dar și conducerea Sectorului Parcuri a sectorului. De asemenea Daniel Băluță a decis și trimiterea Corpului de control pentru a vedea cum s-a acordat acest contract. 

[citeste si]

„În urma lor ne-a rămas tuturor o durere imensă, care ne-a împietrit. Şi tot în piatră vom săpa pentru totdeauna un monument închinat lor, celor care au pierit atât de tragic, brutal şi absurd, pentru ca noi să deprindem, din păcate, prea târziu, că, întotdeauna când e vorba de vieţile oamenilor, nu este suficient să faci doar ceea ce îţi revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, până la a-ţi da viaţa, aşa cum au făcut-o unii dintre aceşti copii, care astăzi sunt alături de îngeri...

„Ca om sunt prăbușit sufletește, cu gândul la drama familiilor care își plâng acum oamenii dragi pe care i-au pierdut. Mă rog pentru răniții care luptă acum pentru viața lor pe patul de spital. Condoleanțe familiilor, pentru imensa pierdere, iar nouă, tuturor, înțelepciunea de a deprinde învățămintele necesare și de a judeca drept!", (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4). "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel