Piedone le dă liber angajaţilor pe 31 mai. "Punte" pentru cei de la Sectorul 5

Foto: Anna Tarazevich - Pexels
Foto: Anna Tarazevich - Pexels

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a hotărât ca angajaţii primăriei să aibă o zi liberă în data de 31.05.2021, ce va fi ulterior recuperată.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca angajaţii din cadrul Primăriei să beneficieze de zi liberă în data de 31 mai 2021. Astfel, se va face punte între zilele libere din weekend şi ziua de 1 iunie 2021, care este sărbătoare legală. Vor fi prezenţi la locul de muncă doar angajaţii ce au sarcini de serviciu ce nu suportă amânare, pentru a nu se perturba activitatea direcţiilor şi pentru a se evita disfuncţionalitatea acestora.

Ziua liberă din 31 mai va fi recuperată de angajaţii Primăriei Sectorului 5 sâmbătă, 26 iunie 2021. Edilul a menţionat că acordă această zi liberă angajaţilor pentru a-şi încărca bateriile, având în vedere că perioada următoare va fi una extrem de încărcată, cu multe proiecte şi lucrări de finalizat.

"Să fie 31 mai 2021 zi liberă?". SONDAJ: peste 48% dintre români nu-și doresc

Cititorii DCNews și-au exprimat părerea în legătură cu posibilitatea ca 31 mai să devină zi liberă, într-un sondaj lansat pe site.

După ce Raluca Turcan a afirmat, ieri, că românii și-ar putea lua o zi de concediu, luni, 31 mai, pentru a o lega de cea de 1 iunie, zi liberă prin lege, cititorii DCNews și-au exprimat opinia într-un sondaj marca DCNews.

La întrebarea Să fie 31 mai 2021 zi liberă?, aproape jumătate dintre cititorii DCNews au spus că nu ar fi de acord cu această măsură - 48,1%. O cifră importantă, în condițiile în care aceste opriri de activitate cauzează pe partea de producție, creștere economică. De cealaltă parte, bugetarii sunt cei care se bucură cel mai mult, nu sunt afectați.

51.9% dintre cei care și-au opinia vizavi de sondaj își doresc să primească o zi liberă pe 31 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel