Piedone candidează la Primărie: Ştiu că va urma o campanie murdară

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4 în calitate de candidat independent.

Potrivit România TV, el a venit insoțit de băiat și fata sa și a depus dublul semnăturilor necesare pentru înscrierea candidaturii - 5076 semnături.

Fostul edil a demisionat de la primărie în urma scandalului Colectiv. În acest moment Cristian Popescu Piedone are în toate sondajele de opinie în jur de 80% din opțiunile electoratului.

"Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenti alaturi de mine au fost copiii mei: Ana si Vlad, pentru ca familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie si mi-a dat curajul de a merge mai departe. Stiu ca va urma o campanie murdara, poate si cu atacuri la persoana. Eu, asa cum v-am obisnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor incerca sa ma calce in picioare si sa ma invinuiasca de toate relele. Au mai facut-o. Dar mai stiu ca, in fata cuvintelor urate, faptele sunt cele care conteaza. Si asta imi da putere sa merg mai departe, alaturi de voi", a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel