Picior de urs, într-o pubelă din Târgoviște

Într-o pubelă din Târgoviște a fost gasită o pungă în care se afla o parte dintr-un picior. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Dâmboviţa au stabilit că este vorba despre un fragment dintr-un picior de urs brun, conform Mediafax.

Conform Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, sâmbătă seară un bărbat care căuta prin gunoaie în microraionul IX din municipiul Târgovişte a anunţat poliţia că a găsit într-o pubelă o pungă care conținea o parte dintr-un picior.

Criminaliştii au predat fragmentul de picior Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, care a stabilit că nu este vorba despre un fragment uman, ci despre o porțiune din piciorul unui urs brun.

"Am fost sesizaţi că într-o pubelă se află un picior de om. Poliţiştii care au mers la faţa locului au stabilit că este vorba despre o pungă în care se afla un fragment de carne congelată, care a fost rididicată şi dusă la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa. Specialiştii acestei instituţii au stabilit că nu este vorba despre un fragment uman, astfel că acesta a fost predat reprezentanţilor Direcţiei Sanitar-Veterinare Dâmboviţa, pentru a stabili provenienţa", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, comisar Lucian Chirică.

Surse din rândul anchetatorilor anunță că este posibil ca fragmentul respectiv să fi fost aruncat la pubelă de către un braconier sau de o persoană care se aprovizionase ilegal cu carne de urs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel