PÎCCJ: Traian Băsescu s-a prezentat pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat miercuri la sediul PÎCCJ, pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului, precizează Parchetul General.

Citește și: Băsescu, audiat la Parchetul General. Protestatarii i-au strigat "la pușcărie"

"Azi, 18 martie 2015, domnul Băsescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului. În cauza constituită ca urmare a plângerii formulate de către doamna Firea Gabriela, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică au dispus, prin ordonanța din data de 11 martie 2015, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de domnul Băsescu Traian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Traian Băsescu nu a dorit să facă declarații presei nici la intrarea în și nici la ieșirea din sediul Parchetului General. El a fost așteptat de câteva zeci de protestatari, care au strigat lozinci împotriva lui.

La întâlnirea dintre Traian Băsescu și procurori a asistat și avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș. Acesta a precizat că fostul președinte a avut un comportament normal, ca oricare suspect chemat la Parchet.

Vezi și: Ipoteză bombă! Băsescu, denunțat de oamenii care i-au fost aproape

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel