Piața volantă Transilvania, închisă până în 10 noiembrie

Piața Volantă Transilvania
Piața Volantă Transilvania

Piaţa volantă Transilvania va fi închisă până în 10 noiembrie, spaţiul destinat comercializării produselor agricole urmând să fie folosit pentru organizarea a două competiţii sportive internaţionale, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu, printr-un comunicat de presă.

"Consiliul Judeţean Sibiu anunţă cumpărătorii fideli sau ocazionali ai Pieţei volante Transilvania că aceasta va fi închisă următoarele două sâmbete, respectiv în 27 octombrie şi în 3 noiembrie. Decizia a fost luată întrucât Sala Transilvania găzduieşte două evenimente cu participare internaţională, pentru a căror bună desfăşurare este nevoie de punerea la dispoziţia participanţilor a întregii parcări. Sibienii îşi vor putea face din nou cumpărăturile din Piaţa Transilvania, direct de la producători, începând de sâmbătă, 10 noiembrie", se arată în comunicat.

CJ Sibiu anunţă că primul eveniment internaţional care va avea loc la Sala Transilvania, în faţa căreia este amenajată, periodic, piaţa volantă, este Cupa Europei la Taekwondo ITF. Acest concurs se desfăşoară în perioada 25 - 28 octombrie. Organizatorul acestei competiţii de arte marţiale aduce la Sibiu aproximativ 1.000 de participanţi. Cel de-al doilea eveniment, Transilvanian Grand Prix, va avea loc în zilele de 3 şi 4 noiembrie. La această competiţie internaţională de dans sportiv şi-au anunţat prezenţa sportivi şi oficiali din peste 35 de ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel