Piața Victoriei, OCUPATĂ de protestatari. Oamenii sunt revoltați de noile restricții

Proteste faţă de noile restricţii impuse de autorităţi au loc, la această oră, în Bucureşti şi alte orașe. „Libertate, te iubim” se scandează pe străzi.

Oamenii nemulțumiți de restricţiile impuse de autorităţi au ieşit pe străzi în mai multe orașe. Nu toți protestatarii poartă măști de protecție. Au afișe cu mesajul „Libertate, te iubim”.

Câteva sute de persoane protestează, la această oră, în Piaţa Victoriei din Capitală.

La Sibiu, aproximativ 200 de persoane s-au strâns în Piaţa Mare, având steaguri, vuvuzele şi fluiere. Mai mulţi bărbaţi au dat foc câtorva măşti de protecţie. Participanţii la protest au pornit din Piaţa Mare, pe bulevardul pietonal către Prefectura Sbiu, scandând tot felul de lozinci: „Libertate”, „Ieşi afară, nu uita asta e şi ţara ta!”

La Cluj-Napoca, protestatarii au mesaje precum „Cât mai răbdaţi?”. Se scandează „Jos Guvernul", „Ole, ole, o dorinţă sinceră: România liberă", „Libertate".

Și constănţenii s-au adunat pentru a doua zi consecutiv pe platoul din faţa Prefecturii pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi. La Constanța, se scandează „Libertate, libertate”, „Constanţa, trezeşte-te”, „Jos Chiţac”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel