EXCLUSIV  Piaţa Sudului, reconstruită. Daniel Băluţă: Cele mai ieftine produse agro-alimentare din Bucureşti. Garantez!

Mihai Ciobanu / 06 noi 2019 / 14:28 Salveaza PDF Comentarii
Piata Sudului
Piata Sudului

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a explicat ce presupune proiectul de reconstruire a Pieţei Sudului şi care era problema acolo.

"Întreg Sectorul 4 se află sub imperiul unui proiect de regenerare urmană.  Piaţa Sudului reprezintă inima sectorului şi din acest motiv e extreme de important să înţelegem că pieţele nu au doar o funcţionalitate economică ci socio-economică. De aceea ele trebuie amenajate pentru a asigura facilităţile necesare şi pentru această funcţiune. (…)

Din nefericire aveam o cotă de celebritate la nivelul comerţului de la Piaţa Sudului. Era destul de riscant. Dacă voiaţi să schimbaţi un măr stricat dintr-o grămadă puteaţi avea o problemă deosebită pentru că omul vă spunea că trebuie să le vândă pe toate, şi pe cele bune şi pe cele stricate. Garantez că această piaţă va avea parte de preţuri competitive, vor fi de departe cele mai bune preţuri pentru legume, fructe, carne, brânză, ouă şi orice alt produs agroalimentar din Bucureşti", a explicat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

VIDEO:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27