EXCLUSIV  Piața București din Amman. G. Maior: „Adrian Năstase a făcut mult pentru această relație!” / VIDEO

George Maior
George Maior

George Cristian Maior, ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, a participat la emisiunea Bogățiile României din Diaspora.

 

Prezent în emisiunea Bogățiile României din Diaspora, George Cristian Maior, ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, a vorbit despre faptul că există o piață numită „București”, în Amman, dar și despre faptul că se lucrează pentru o vizită a Regelui Abdullah al II-lea, în România.

"A fost o vizită a Premierului României (la vremea respectivă) Adrian Năstase care a făcut mult pentru această relație bilaterală (n.r. cu Iordania). Atunci s-au donat și un număr semnificativ de arbori din România, 20.000 de puieți care au fost plantați în parcul Hussein; un parc emblematic al Ammanului și există și o placă acolo care amintește de acest gest frumos al Guvernului României.” a povestit George Maior.

Se lucrează la o vizită a Regelui Abdullah - "Ar fi un punct maxim!"

"În general, premierul Adrian Năstase, fostul președinte Băsescu, premierul Ponta, au avut vizite bune în Iordania, care au generat noi dinamici pe toate liniile de cooperare și acum lucrăm la o vizită a Regelui Abdullah în România pentru o întâlnire cu președintele Iohannis, ceea ce ar fi un punct maxim în raporturile noastre bilaterale." a subliniat diplomatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel