Urmărește emisiunea live


Piața Victoriei, LĂSATĂ fără LUMINĂ-update

UPDATE: Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă miercuri seara în zona centrală şi de nord a Capitalei, după o avarie la staţia de transformare Bucureşti Nord, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Enel.

'La ora 19:01 s-a defectat un transformator în Staţia Nord - staţie de înaltă tensiune care alimentează partea de nord a Capitalei (de la Otopeni la Piaţa Romană). S-au trimis imediat echipe care au făcut manevre de realimentare, astfel încât în 22 de minute alimentarea cu energie electrică a fost reluată la toţi consumatorii şi pe toate arterele principale', se precizează într-un comunicat remis ulterior de compania energetică.

'Ne cerem scuze pentru eventualele inconvenienţe cauzate de acest defect tehnic', au adăugat reprezentanţii Enel.

UPDATE: Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă miercuri seara, în jurul orei 19:15, în zona centrală a Capitalei, după o avarie la stația de transformare București Nord, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanții Enel.

Potrivit acestora, defecțiunea urmează a fi remediată în cel mai scurt timp.

-------

Știrea inițială:

Piața Victoriei a rămas în întuneric. S-a oprit tot iluminatul public. Se pare că există probleme și în alte zone din București.

Conform ultimelor informații, zonele afectate sunt Floreasca, Băneasa, Pipera, Bulevardul Ion Mihalache, Pasajul Basarab. Singura clădire care încă are lumină este secția de Poliție numărul 1 de pe lângă Piața Romană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel