Piața Victoriei, bătrân bătut. Schimb de replici cu Jandarmeria: ”De ce să nu recunoaștem”

Șeful jandarmeriei a declarat la România TV că bătrânul care a fost lovit de un protestatar nu a procedat nici el corect la momentul respectiv, precizând că atât el cât și protestatarul s-au înjurat.

”De ce să nu recunoaștem că nu a fost nici el corect la momentul respectiv”, făcând referire la faptul că și bătrânul a înjurat.

Totuși, el spune că: ”Însă să lovești înseamnă că s-a sărit calul”.

Totodată, reprezentatul Jandarmeriei a mai precizat că dacă cei care sar calul sunt și liderii grupurilor de protestatari atunci situația e mai gravă.

Într-o intervenție telefonică, bătrânul lovit a transmis ironic că ”probabil că eu sunt de vină că nu am fost înarmat”. Acesta a mai precizat că dacă lovitura era la doar câțiva milimetri putea să moară. Totodată, bătrânul a anunțat că nu își va retrage plângerea.

Amintim că la începutul lunii un bătrân a fost lovit de un protestatar pe trotuarul de lângă Piața Victoriei. Totul a degenerat de la un schimb de replici între un protestatar și un bătrân care trecea prin zonă. 

Cei doi s-au contrat până când bătrânul a aruncat cu ruscacul în protestatar. În acel moment individul și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu pumnul în față pe bătrân. Protestatarul a fost în cele din urmă salvat de prietenii săi, care i-au sârit în ajutor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel