Petreceri de Revelion „sparte” de Poliție în mai multe județe din țară

Polițiștii din toată țara au acționat în noaptea de Revelion. Petrecăreții s-au ales cu amenzi usturătoare. 

Mai multe petreceri de Revelion au fost „sparte” de Poliție în Timișoara și județele Giurgiu și Teleorman. Cei mai mulți petrecăreți au fost găsiți într-un local din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, scrie Mediafax. 

Polițiștii din Timișoara au mers în jurul orei 03.00 pe Bulevardul Cetății, unde se aflau, într-un local, 16 persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de 7.500 de lei participanților, iar organizatorul petrecerii a fost sancționat cu 2.000 de lei.

În Teleorman

În Teleorman, polițiștii au fost sesizați că în comuna Drăgănești de Vede are loc o petrecere privată, organizată de către persoane din localitate, într-o societate comercială. Polițiștii au identificat 10 persoane, fiind amendate cu 5000 de lei diecare. Sancțiune a primit și organizatorul.

Atât organizatorul, cât și ceilalți participanți au plecat din local, fiind îndrumați să meargă acasă.

În Giurgiu 

Totodată, în județul Giurgiu, poliţiştii au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid - 19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei petreceri într-un local public din orașul Bolintin Vale. La adresa respectivă au fost identificate 23 de persoane. Atât administratorul localului, angajații localului, cât și participanții au fost sancționați cu 2.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia.

Petreceri oprite și în Bistrița-Năsăud

Mai multe persoane care au organizat petreceri de Revelion la cabane din zonele turistice Tihuţa şi Colibiţa au început Noul An cu sancţiuni din partea jandarmilor, pentru nerespectarea restricţiilor impuse de autorităţi în context pandemic, potrivit datelor comunicate vineri de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. 

Jandarmii montani au intervenit la o cabană din Pasul Tihuţa unde era organizată o petrecere care deranja toţi vecinii de la cabanele din imediata apropiere, fiind aplicate şase avertismente scrise.

Amenzi usturătoare 



La Colibiţa, organizatorul unei astfel de petreceri la o cabană a fost amendat cu 2.000 de lei, iar alte două persoane au primit câte o sancţiune în valoare de 1.000 de lei.

Tot în acest caz, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în zonă, jandarmii au mai aplicat o sancţiune de 500 de lei.

În noaptea de Revelion, jandarmii au depistat în zonele turistice Tihuţa, Colibiţa şi Băile Figa alte şase persoane care se aflau în spaţiul public după ora 23,00, fără a avea un motiv legal bine întemeiat, care au fost sancţionate cu avertismente scrise. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel