Petrecerea mai multor minori - oprită de poliţişti la Mamaia

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O petrecere la care participau mai mulţi minori, organizată într-un bloc din centrul staţiunii Mamaia, a fost oprită de poliţişti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind amendate 12 persoane cu suma totală de peste 2.700 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, autorităţile au fost alertate în urma unui apel primit la numărul 112. "În jurul orei 00,50, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că, într-un imobil din centrul staţiunii, se desfăşoară un eveniment privat, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică", a informat IPJ.

Conform sursei citate, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, s-a deplasat la faţa locului şi a identificat 12 persoane, majoritatea minore, care tulburau ordinea şi liniştea publică, transmite Agerpres.

"Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 2.750 de lei", a precizat IPJ Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel