Petrecere publică la Galaţi, spartă de Poliţie. Regulile de distanţare, INEXISTENTE

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat din Galaţi a organizat o petrecere publică, la care nu s-a ţinut cont de nicio regulă de distanţare. Poliţia a intervenit. 

"Având în vedere imaginile apărute în această dimineață, pe un site de socializare, imagini din care rezultă nerespectarea legislației în vigoare cu privire la organizarea unui eveniment privat în aer liber, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat zona în care se desfășura evenimentul și, deplasandu-se la fața locului, au constatat următoarele:

Pe malul râului Siret , în zona cunoscută sub denumirea de "satul pescăresc" , pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o petrecere privatä, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică.

A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galați, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber.

Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona", informează IPJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel