Petrecere privată în Prahova, OPRITĂ de polițiști. S-a lăsat cu amenzi

Mașină poliție
Mașină poliție

Poliția a oprit un eveniment privat cu prea mulți participanți, iar administratorul și organizatorul au fost sancționați cu amenzi pentru încălcarea legislației combaterii bolilor.

Conform Agerpres,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi, Prahova, au întrerupt organizarea unui eveniment privat la care participau 16 persoane și o formație muzicală. Incidentul a avut loc vineri, iar administratorul și organizatorul au fost sancționați contravențional cu 2.000 de lei, informează IPJ Prahova.

De asemenea, au fost aplicate prevederile legale privind protecția și distanțarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19, precizează sursa citată.

„Totodată, reamintim cetățenilor că în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020 în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private. Suntem la datorie, pentru siguranța cetățenilor și vom aplica în continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale”, subliniază polițiștii prahoveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel