Petrecere cu zeci de invitaţi, spartă de poliţişti în Prahova

 O petrecere de Valentine's Day la care participau 96 de persoane a fost oprită duminică de poliţişti, organizatorul evenimentului, dar şi participanţii fiind amendaţi.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova informează că petrecerea avea loc într-un cort amplasat în spatele unui restaurant din comuna Bălţeşti, aceasta fiind organizată în contextul în care astfel de evenimente sunt interzise în această perioadă.

"Având în vedere cele constatate, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.55/2020 cu amendă în valoare de 6.000 de lei, totodată fiind identificaţi şi sancţionaţi şi ceilalţi participanţi, iar evenimentul a fost întrerupt. De asemenea, în incinta localului se difuzau opere muzicale fără consimţământul titularului drepturilor de autor, sens în care a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii nr. 8/1996 în valoare de 10.000 de lei", precizează IJP.

Totodată, reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova au aplicat operatorului o amendă de 2.000 de lei, întrucât unitatea de alimentaţie publică desfăşura activităţi de preparare şi servire a produselor alimentare în spaţii necorespunzătoare şi neaprobate sanitar-veterinar, fără respectarea condiţiilor de igienă, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel