Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion - VIDEO

Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion / Foto: Pexels
Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion / Foto: Pexels

A fost petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian în noaptea de Revelion.

Rudele lui Emi Pian și-au petrecut Revelionul la mormântul fostului lider al Clanului Duduienilor. Aceștia au adus chiar și artificii, dar și un brad împodobit.  Întreaga filmare a fost postată pe un cont de socializare de Aly Pian, fiul interlopului, care a arătat cavoul tatălui plin cu fotografii. 

"Te iubim.", strigă aceștia pe filmare.

Emi Pian, comparat cu Iisus Hristos! Scene INCREDIBILE la parastasul de 60 de zile: “Nu se mai naște nimeni ca el, doar să-l învie Cel de Sus”

Scene incredibile au avut loc și la parastasul de 60 de zile al lui Emi Pian. În loc de lacrimi și durere, familia și prietenii i-au pregătit o petrecere cu manele și voie bună, în toiul nopții. 

S-a întins o masă mare chiar lângă mormântul transformat într-un uriaș altar, iar muzica lui Florin Salam a răsunat în boxe. La mormântul lui Emi Pian s-au făcut jurăminte că acesta nu va fi uitat niciodată, iar copiii prezenți în cimitir i-au sărutat fotografia.

De la petrecerea din cimitir nu au lipsit nici elogiile aduse lui Emi Pian. Cel care a avut doar cuvinte de laude a fost unul dintre finii săi.  

”Vă rog eu din suflet, care vreți să ne trimiteți mesaje frumoase, a fost un om foarte bun. Să intre tot mapamondul, toate țările, toți care l-au iubit pe Emi Pian cu adevărat, să intre toate țările. Puțin mai tare muzica! Revenim după o lună jumate, cât a făcut Emi, i-am făcut pomana de 6 săptămâni. Vă rog frumos, intrați! Cât mai mulți! Care ne iubiți cu adevărat. Când am făcut mesaj cu nașul meu pe care-l iubesc din suflet, la 3 noaptea a intrat America, Anglia, Franța, Germania, Spania, Austria... orice fel de țară a intrat și a dat mesaje lui Emi de iubire că era un om foarte bun. Vă rog din inimă, intrați cât mai mulți care l-au iubit pe nașul: finii lui, prietenii lui, dușmanii lui... aici nu mai e vorba, suntem prieteni cu toată lumea”, a spus finul lui Emi Pian.

”Dumnezeu ne face în așa fel să ne iubim și dușmanul... Așa făcea omul ăsta. Ca Iisus Christos, împăca pe toată lumea. Nu-i plăcea bătăi, nu-i plăcea scandal, iubea pe toată lumea. Acest om mânca la masă cu oricine. Vă rog din suflet, dați distribuiri și intrați cât mai mulți. Acest om a fost iubit de Dumnezeu și Dumnezeu ni l-a luat! Nu ni l-a luat nimeni decât Dumnezeu, El a vrut așa!”, a mai spus acesta. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel