Petrecere cu 75 de persoane, spartă de poliţişti în Câmpia Turzii

Petrecere cu 75 de persoane, spartă de poliţişti în Câmpia Turzii
Petrecere cu 75 de persoane, spartă de poliţişti în Câmpia Turzii

Poliţiştii clujeni au întrerupt o petrecere la care urmau să participe cel puţin 75 de persoane din mai multe judeţe

'În cursul serii de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentaţie publică de pe raza localităţii Urca urmează să se desfăşoare o petrecere privată.

Cu ocazia deplasării la faţa locului a poliţiştilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite judeţe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancţionate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19', se arată într-un comunicat trimis, sâmbătă, de IPJ Cluj.

VEZI ȘI EXCLUSIV Cel mai avansat 'Big Brother' din România supraveghează clujenii. Șoferii ar putea fi amendați dacă încalcă regulile. Șeful IPJ Cluj, clarificări

Potrivit sursei citate, a fost identificată şi persoana care a închiriat spaţiul, urmând ca faţă de aceasta să fie luate măsuri de sancţionare. 'Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliţiei pentru supraveghere şi pază', se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel