Petre Tobă avertizează: România se poate confrunta cu un atac terorist

Ministrul de Interne, Petre Tobă, avertizează că România s-ar putea confrunta în viitor cu un atentat terorist. De aceea, ministrul susţine că e necesară consilidarea securităţii la nivelul UE.

"Problema fluxurilor migratorii, recentele atentate teroriste care au vizatt tarile eu, asigurarea securitatii in zonele aflate in curs de consolidare a sistemelor democratice, politice şi sociale sunt doar câteva dintre aspecte care impun intensificarea colaborării între structurile de aplicare a legii de la nivelul UE.

Chiar dacă România nu a fost afectată direct de fenomenul migraţionist sau cel terorist până în prezent, suntem conştienţi că ne putem confrunta în viitor cu astfel de situaţii", a declarat Petre Tobă, vineri.

Declaraţiile ministrul MAI vin în contextul în care Beke Istvan a ajuns în spatele gratiilor, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins contestaţia la decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că ar fi plănuit să confecţioneze şi să detoneze un dispozitiv exploziv la Târgu Secuiesc de 1 Decembrie. Decizia este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel