Petre Roman se disculpă în dosarul MINERIADA

petre roman
petre roman

Fostul Premier al României, Petre Roman, se disculpă în dosarul Mineriada. Acesta consideră că Guvernul pe care îl reprezenta nu avea nevoie la acea perioadă de o intervenție în forță.

Petre Roman este de părere că subvenția împotriva corporației s-a făcut după un presupus ordin venit de la Ministerul de Interne care a solicitat să se restabilească ordinea în Piața Universițății. Spune că s-a încheiat un protocol în care a fost implicat chiar și fostul președinte, Ion Iliescu, pentru modul în care trebuia intervenit la momentele respective. Protocolul nu a fost respectat și nici măcar înțelegerea prin care minerii ar fi trebuit calmați și trimiși înapoi în Valea Jiului, informează România TV.

Fostul Premier spune că toată acțiunea din acele zile a fost o intervenție a fostei securități, la comun cu noul SRI. Acesta lasă de înțeles că implicarea lui Virgil Măgureanu în acele evenimente este una foarte mare.

De asemenea, Petre Roman a spus pentru România TV că Guvernul pe care îl reprezenta nu avea nevoie la acea perioadă de o intervenție în forță pentru că a fost votat de popor, lucru care arată și încrederea pe care oamenii au avut-o în conducerea țării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel