Petre Roman, luat cu asalt la aeroport: "O să răspundeți pentru acele fapte?" VIDEO

Petre Roman a fost asaltat cu întrebări incomode, luni seară, pe aeroportul Otopeni, de protestatarul Marian Moroșanu (Ceaușescu).

Petre Roman a fost urmărit pe drumul de la aeroport până la mașină de revoluționarul Marian Moroșanu, căruia protestatarii din Piața Victoriei îi spun Ceaușescu. Fostul prim-ministru a fost întrebat dacă își mai aduce aminte de Moroșanu din seara de 22 decembrie. " Ce faceți domnul Petre Roman? Mă mai cunoașteți?  Nu mai știți nu? Ceaușescu Marian vă spune ceva? Revoluționarul care în seara de 22 va dus la televiziune cu acea casetă din CC, știți nu?", a strigat Moroșanu. 

"Acum nu vreți să mă mai recunoașteți"

Mai mult, protestatarul a continuat seria întrebărilor, pe un ton agresiv, cu privire la Mineriada din 1990. "Și cu acel dosar al Mineriadei Ce spuneți? O să răspundeți pentru acele fapte? Nu vă pare rău pentru ce ați făcut cât ați fost prim-ministru în 90? Știți bine cine sunt, acum nu mă mai recunașteți, acum nu vreți să mă mai recunoașteți, dar ne cunoaștem bine, domnule Roman, nu? Știți că totuși o să răspundeți penal pentru acele fapte, nu?", a mai spus Moroșanu. Ultimele întrebări au rămas însă fără niciun răspuns.

Publicată de Ceausescu Marian pe Luni, 29 Octombrie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel