Petre Roman, cadou special la cununia civilă a fiicei sale, Oana

Screen Shot 2014-01-15 at 11.39.17 AM
Screen Shot 2014-01-15 at 11.39.17 AM

Petre Roman este foarte fericit. Miercuri, de la ora 16.00, are loc cununia civilă a fiicei lui, Oana, iar cu această ocazie îi va face un cadou pe care oricine şi l-ar dori.

Acesta spune că este dispus să-i îndeplinească fetei sale orice dorinţă. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D îi va spune "Da!" lui Marius Ciprian Elisei la Casa de Căsătorii a Sectorului 2, iar martorii acestui moment special vor fi ambii părinţi: Mioara şi Petre Roman.

Fostul premier s-a pregătit pentru acest moment şi nimic nu va fi imposibil pentru a o face pe Oana mai fericită. "Cadoul meu pentru Oana este să-şi ofere ea însăşi ei ceea ce şi-a dorit... Adică eu să-i ofer ceea ce îşi doreşte ea. Deci ăsta este cadoul... Ea să hotărască, nu să hotărăsc eu. Îi voi îndeplini o dorinţă", a declarat, pentru Ziarul Ring, Petre Roman.

"Azi se împlineşte un an de când viaţa şi Bunul Dumnezeu mi te-au dăruit! Un an minunat în care am trăit fericire şi iubire perfectă, am crescut o viaţă în pântec şi m-am împlinit ca femeie! Eşti cel mai frumos cadou din viaţa mea, răspunsul la rugăciunile mele şi fericirea mea absolută! La mulţi ani în tihnă, iubire şi fericire!", a scris Oana pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel