Prima pagină a unui ziar britanic: "NU" românilor și bulgarilor!

Screen Shot 2013-10-31 at 1.05.18 PM
Screen Shot 2013-10-31 at 1.05.18 PM

Pe prima pagină a ziarului britanic Daily Express apare o poză cu un grup de romi și o petiție ce așteaptă a fi semnată de toți britanicii, o petiție care spune hotărât nu românilor și bulgarilor. Lucrătorii români şi bulgari vor putea munci liber în Marea Britanie de la 1 ianuarie 2014, însă ei sunt respinși de britanici. 

Ziarul atrage atenția că peste un milion de est-europeni au invadat Marea Britanie din anul 2004. Imigranții ar fi pus presiune pe multe aspecte ale vieții britanicilor. Daily Express scrie că 28 de milioane de români și bulgari vor avea acces la locurile lor de muncă.

Petiția publicată de ziarul menționat se adresează lui David Cameron, căruia îi cere să aibă curajul să înfrunte Bruxelles-ul şi să protejeze lucrătorii britanici, menţinând restricţiile actuale.

"Susţin 100 la sută campania Daily Express. Este ceva ce am cerut şi eu în Camera Comunelor. Să spunem UE că Marea Britanie nu va primi români şi bulgari ar ajuta la renegocierea statului nostru de membru al UE", a declarat parlamentarul conservator Philip Hollobone.

"Este imperativ să începem să tragem la răspundere Guvernul şi să încetăm să mai folosim scuza că nu se poate face nimic în legătură cu deschiderea graniţelor pentru bulgari şi rămâni", a declarat liderul UKIP, Nigel Farage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel