Mobilizare pe internet în cazul copilului luat de la mamă și trimis unui milionar din Mexic. Petiție pentru Alessia

Mobilizare totală pe internet, în cazul Irina Cristescu-Hector Bitar, în care o instanță din România a decis ca un copil de doi ani să fie luat de la mamă și trimis în Mexic Mama, Irina Cristescu, s-a refugiat în SUA după ce soțul său, Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim, a amenințat-o cu moartea. Cu sprijinul FBI, a fost repatriată în România, împreună cu fiica ei, Alessia. Decizia luată de Curtea de Apel București este cu atât mai șocantă cu cât au fost aduse dovezi că mexicanul este violent, iar viața mamei ar fi în pericol dacă ar fi silită să se întoarcă în Mexic. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat că există la dosar mail-uri în care chiar tatăl milionarului îi reproșează acestuia caracterul violent. De asemenea, Butoi a dezvăluit că există la dosar înregistrări ale discuțiilor familiei milionarului cu un criminal profesionist, ca și rapoarte ale poliției din SUA și Mexic.

Două pagini de Facebook (una în limba română și cealaltă în engleză) și o petiție online au fost create pentru ca Alessia să rămână cu mama sa, în România.

Petiția a fost creată pe www.change.org și poate fi semnată AICI.

Tribunalul București a decis ca fiica Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar de la Penna să fie trimisă tatălui, în Mexic. Decizia este cu atât mai șocantă cu cât tatăl, nepotul miliardarului Carlos Slim, nu și-a luat un avocat în acest proces, a primit un avocat din oficiu, cu care nu a vorbit niciodată direct și nici nu s-a prezentat în România, în instanță pentru a-și cere dreptul de a crește el fetița, în Mexic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel