Urmărește emisiunea live


Peste o sută de copii defavorizați din Alba, echipați pentru noul an școlar, de IȘJ și Universitatea Alba Iulia / Galerie FOTO

Peste 100 de copii din județul Alba, de toate vârstele, s-au bucurat de ghiozdane pline cu rechizite, caiete și instrumente, înainte de a se reîntoarce în băncile noului an școlar.

Într-o actiune la care au participat atât rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, cât și Inspectorul Școlar General al IȘJ Alba, Cornel Sandu, însoțiți de reprezentanți ai universității, elevii din trei comune din județ au primit toate instrumentele necesare pentru a-și putea reîncepe activitatea la școală.

„Dragi copii, astăzi am venit cu colegii de la Universitate și cu domnul Cornel Sandu, Inspectorul General, să vă facem câte o bucurie și să vă aducem un ghiozdănel cu rechizite pe care să le folosiți când începe școala. Vă dorim mult succes la școală și suntem convinși, vă vedem că sunteți frumoși, că sunteți dornici să începeți cursurile! Să aveți o amintire din partea noastră și să aveți un ghiozdănel frumos pe care să îl folosiți la școală”, a transmis Daniel Breaz copiilor unei clase, conform Ziarului Unirea.

O altă campanie de ajutorare a elevilor defavorizați inițiată de Pr. Damaschin 

De asemenea, amintim de campania părintelui Dan Damaschin de la Iași, care a anunțat zilele trecute faptul că toți cei care donează în cadrul campaniei „Grăuntele de muștar – Ajută un copil să meargă la școală” participă la o tombolă. În urma unei extrageri, un binefăcător va câștiga un automobil rulat marca Mercedes-Benz.

”Ajută un copil să meargă la școală”

Campania ”Grăuntele de muștar – Ajută un copil să meargă la școală” presupune susținerea a 9000 de copii să poată să înceapă anul școlar. Din donațiile primite, Părintele Dan Damaschin și Asociația „Glasul Vieții” pregătesc pentru fiecare copil câte un pachet în valoare de 250 de lei cu îmbrăcăminte, rechizite și alte lucruri necesare pentru școală. La ora actuală, mai sunt pe listă 2494 copii.

Donați 250 de lei ca să „conducem” un copil isteț pentru noul an școlar și intrați în tombolă

'Avem o veste de mare… viteză pentru cei cu inima mare cât limuzina din poză: puteți câștiga această superbă mașină germană! Cum? Avem sub umbrela noastră 9000 de copilași, care așteaptă cu sufletul la gură un pachet cu hăinuțe și toate cele trebuincioase, odată cu începerea școlii. Donați 250 de lei ca să „conducem” un copil isteț pentru noul an școlar și intrați în tombola al cărei mare premiu este acest automobil Mercedes de colecție', a scris Pr. Dan Damaschin, pe pagina sa de Facebook. 

'Pe 12 septembrie 2021, mai spre seară, când toți școlarii mei s-au liniștit pentru școală, va avea loc marea extragere a câștigătorului și toți cei care au contribuit la alcătuirea pachețelelor au șansa de a scoate Mercedesul singuratic afară din parcarea noastră', a mai spus Pr. Dan Damaschin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel