Urmărește emisiunea live


Peste două tone de tutun, confiscate de poliţiştii de frontieră

Peste două tone de tutun vrac au fot confiscate de polițiștii de frontieră din județul Timiș. 

Peste două tone de tutun vrac, în stare degradată, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din Sectorul Moldova Veche, dintr-un depozit dezafectat de pe raza localităţii cu acelaşi nume.

Poliţiştii de frontieră au acţionat în baza unei informaţii, în timp ce au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile în zona de competenţă. Cu această ocazie a fost descoperită, într-un depozit pe raza localităţii Moldova Veche, o cantitate mare de tutun vrac, ambalată în cutii de carton desigilate, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, marţi, Agerpres.

Depozit al unei foste fabrici de țigarete

"S-a procedat la verificarea şi ridicarea în vederea confiscării a cantităţii totale de 2.050 de kilograme tutun vrac, în stare degradată, precum şi a 54 de role pentru împachetat. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că depozitul aparţine unei foste fabrici de ţigarete", se arată în comunicatul de presă.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Veche, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel