Peste cine au dat polițiștii pe stradă! Nu le-a venit să creadă

Un echipaj de poliție din București a trecut printr-o situație inedită în prima zi a săptămâniii.

Polițiștii au observat un bărbat care căra o butelie de gaz și l-au abordat. Spre surprinderea lor, bărbatul era un om al străzii, cercetat pentru furt și arestat...la domiciliu.

Dar cum, în realitate, domiciliul declarat era unul fictiv, suspectul de 23 de ani a fost dus la Centrul de Servicii Sociale "Sf. Ioan".

„Are documente, dar este un om al străzii. Scrie o adresă pe buletin, dar e ultima lui adresă, unde a locuit. Apropiaţi nu are, nu are aparţinători. Îl putem ţine până când vorbim cu cei de la Poliţie şi o să spună ce vor să facă cu el în continuare. Deocamdată, pe perioada iernii şi apoi o să vedem ce putem să facem. Este o situaţie unică, este un caz mai special, cum aţi zis şi dumneavoastră, e prima dată când vedem un astfel de caz", a declarat Ionuţ Voicu, coordonatorul centrului.

Spre deosebire de ceilalţi oameni ai străzii care stau câte cinci în cameră, suspectul "arestat la domiciliu" a fost cazat singur.

„E acelaşi tratament, un pat, un duş, trei mese pe zi, la fel ca ceilalţi. Este o cameră ca toate celelalte", a mai spus Voicu.

Bărbatul riscă acum o măsură mai dură, cum ar fi arestul preventiv, pentru că a minţit în faţa instanţei cu privire la domiciliul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel