Peste 9.000 de cereri de plată, depuse la APIA Brăila

Peste 9.700 de cereri unice de plată au fost depuse la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Brăila până la sfârşitul lunii aprilie, a informat, marţi, directorul executiv al instituţiei, Daniela Militaru.

"Pentru campania 2019, cererile unice de plată depuse până la sfârşitul lunii aprilie sunt de 9.740. În campania din 2018, la nivelul APIA Brăila s-au depus 13.940 cereri unice de plată, pentru o suprafaţă totală de 342.195 hectare şi au fost autorizate la plată 98% dintre cereri. Nu au fost autorizate la plată măsurile de agromedia şi sprijinul cuplat sector vegetal", a declarat Militaru.

Potrivit directorului APIA Brăila, plăţile aferente cererilor unice de plată-campanie se fac cu respectarea termenului prevăzut de prevederile art.74, alin.1 din Regulamentul CE nr. 1306/2013, respectiv în perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic următor.

Sprijinul financiar acordat în cadrul schemelor şi măsurilor de plăţi derulate de APIA este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel