Peste 80.000 de oameni vor ieși în stradă în ziua moțiunii de cenzură

miting piata victoriei
miting piata victoriei

Sindicaliștii au anunțat astăzi că pe 27 octombrie, ziua votării Prim-vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Ion Pisc, a declarat într-o conferinţă de presă organizată de cele cinci confederaţii sindicale, că s-a decis organizarea unui miting şi a unui marş în 27 octombrie, în ziua votării moţiunii de cenzură.

"În 27 octombrie, cele cinci confederaţii sindicale scot în stradă peste 80.000 de sindicalişti. În acest sens, fac un apel la nemulţumiţii României, şomeri, studenţi, pensionari, pentru ca aleşii neamului să fie treziţi la realitate şi să îşi vadă nemulţumiţii în stradă", a spus Pisc.

Programul acţiunilor de protest

Ion Pisc a precizat că sindicaliştii se vor aduna între 7:30 şi 9:00, după care vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde la ora 10.00 va începe mitingul. O oră mai târziu, sindicaliştii vor pleca în marş pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor rămâne până aproximativ la ora 17.30, aşteptând rezultatul votului la moţiunii de cenzură. În timpul dezbaterii, la fiecare poartă a Palatului Parlamentului vor fi delegaţii ale sindicaliştilor, în număr nu foarte mare, pentru a nu bloca intrarea în clădire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel