Peste 7.000 de semnături lui Ovidiu Anton şi participarea României la Eurovision

Peste 7.000 de persoane din România şi din străinătate au semnat petiţia lansată de ProTV pentru a-l susţine pe Ovidiu Anton şi pentru a-l sprijini în parcursul său către Eurovision, informează un comunicat al postului de televiziune transmis.

'Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Mobilizarea oamenilor de pretutindeni este uimitoare şi le sunt profund recunoscător! Uniţi suntem puternici!', a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, citat în comunicat.

ProTV a lansat o petiţie online pentru susţinerea participării lui Ovidiu Anton la concursul Eurovision din acest an, a anunţat Aleksandras Cesnavicius, CEO ProTV, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Petiţia poate fi accesată la următorul link: http://www.petitieonline.com/eurovision_2016_in_romania.

ProTV şi Ovidiu Anton au trimis o scrisoare deschisă către European Broadcasting Union (EBU), după ce această asociaţie media a decis excluderea României de la Eurovision 2016 întrucât TVR nu şi-a plătit contribuţia aproape 10 ani, datorie care a ajuns la 16 milioane de franci elveţieni.

Aleksandras Cesnavicius a precizat că le va cere reprezentanţilor EBU să-şi reconsidere decizia şi să caute împreună soluţii pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul din Stockholm şi pentru ca ProTV să poată difuza competiţia cântecului european.

Scrisoarea a fost trimisă în atenţia conducerii EBU - Ingrid Deltenre, director general, Jon Ola Sand, supervizor executiv la Eurovision, şi Martin Osterdahl, producător executiv Eurovision 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel