Peste 5000 de protestatari în Piaţa Victoriei. UPDATE: oamenii forţează intrarea în TVR

piata victoriei deschidere
piata victoriei deschidere

Peste 5000 de oameni s-au adunat deja în piaţa Victoriei. Protestarii cer demisia guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu. În piaţă au venit peste 2000 de cadrele militare disponibilizate şi în rezervă. Acestora li s-au alătua sindicalişti din Educaţie sau din Sănătătate. Organizatorii mitingului anunţă că aşteaptă peste 10.000 de oameni în piaţa Victoriei, urmând apoi un marş spre Universitate.

Protestatarii scandează "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Singura soluţie, încă o revoluţie" şi au pancarte pe care scrie, printre altele, "Vrem alegeri libere", "Nu vreţi dialog social? Aveţi proteste stradale" şi "24 Ianuarie 1859 - Unirea năzuinţelor, 24 Ianuarie 2012 - Unirea suferinţelor".

Potrivit organizatorilor, mitingul a fost organizat în semn de solidaritate cu cei care protestează de aproape două săpămâni în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

Liderul sindical a spus că sindicaliştii din sănătate militează în continuare pentru drepturile care li se cuvin, pentru deblocare posturilor din spitale, pentru o finanţare mai bună a sistemului, dar şi pentru ca noua lege a sănătăţii să fie făcută de profesionişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel