Peste 40 de influenceri de travel din lume, la Oradea, în cadrul proiectului #ExperienceRomania

Un grup de 42 de influenceri de travel din lume vizitează, în perioada 10-11 iulie, municipiul Oradea, în cadrul #ExperienceRomania, cel mai mare proiect de promovare a turismului românesc, a anunţat, miercuri, Asociaţia de Promovare a Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR).

"După ce în anul 2018, Oradea a fost vizitată de peste 250.000 de turişti, numărul acestora depăşind pentru prima dată numărul de locuitori ai oraşului, iar Oradea clasându-se pe primul loc în ţară ca şi creştere procentuală a numărului de turişti, ne bucurăm că #ExperienceRomania a acceptat invitaţia noastră şi a ales Oradea ca una din destinaţiile reprezentative pentru programul din acest an", se arată într-un comunicat al APTOR.

Grupul se află în Oradea începând de marţi seara şi, timp de două zile, va efectua un city tour care cuprinde cele mai importante şi reprezentative obiective turistice şi atracţii orădene şi va participa la activităţi recreative şi de agrement în împrejurimile oraşului.

"Faptul că oraşul nostru va fi timp de două zile gazda unora dintre cei mai influenţi bloggeri, instagrammeri, snapchetteri şi vloggeri este o chestiune care ne bucură şi ne face o deosebită onoare. În cadrul vizitei la Oradea va avea loc inclusiv un 'takeover' al conturilor de Instagram şi Facebook ale Visit Oradea de către @Abubusworld, român stabilit în Suedia", mai precizează sursa.

Printre influencerii prezenţi la Oradea se numără Shefik Mehmet, Diana Bancale, Lenka Josefiova şi Kenan Hurdeniz.

În cadrul proiectului #ExperienceRomania, cei 42 de influenceri de travel vizitează România, timp de 11 zile, în importante zone ale turismului: Bucureşti, Braşov, Poiana Braşov, Sighişoara, Oradea, Timişoara, Târgu Mureş, Castelul Huniazilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel