Personaj CHEIE în SCANDALUL momentului. "Un TÂMPIT!"

Un personaj cheie intervine în scandalul momentului dintre Alex Velea și Abi Talent. 

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea pare că nu se va termina niciodată. Chiar dacă Abi Talent a fost cel care a început totul, Velea nu se lasă mai prejos, deși o bună perioadă nu i-a răspuns la provocări.  Odată ce Abi a introdus-o și pe Antonia la mijloc, Velea nu s-a mai abținut și i-a răspuns tânărului.

Ca de obicei, între cei doi se bagă tot felul de artiști care țin cu o tabără sau alta. După rapper-ul Pappy din Rahova, acum s-a alăturat și cântărețul Marius Baldovin, care l-a atacat dur pe Abi Talent, printr-un video postat în mediul online.

"Intrând pe Youtube în tendințe, să văd și eu cine ocupă primele locuri, ce credeți? Am văzut un tâmpit! Abi Talent e numele lui. Un afon, nu are ce căuta în muzica ușoară. Abi Talent le-a sucit mințile copiilor de 7-8 ani... Și-a făcut acolo o imagine. Abi Talent are un tupeu fantastic. Un impertinent. Cum își permite să jignească un nume mare în muzica ușoară românească. Știm cu toții că Alex Velea și Antonia au făcut ceva pentru publicul lor, au arătat ceva", a spus Marius Baldovin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel