Persoane audiate în urma unor percheziții din Prahova

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii au efectuat șase percheziții domiciliare în Prahova, iar în urma percheziției, au fost aduse mai multe persoane la audieri. 

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare în localitatea prahoveană Berceni într-un dosar care vizează mai multe persoane bănuite de comiterea unor acte de violenţă în timpul participării la un scandal. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 11 iunie, persoanele respective ar fi comis, în public, acte de violenţă, tulburând ordinea şi liniştea publică, prin participarea la un conflict.

În urma descinderilor, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, anchetatorii ridicând de la adresele vizate mai multe obiecte contondente. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză. La activitate participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ploieşti, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel