Persoană moartă într-un grav accident rutier. Scene terifiante

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. O persoană a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită frontal.

O persoană a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită frontal, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat într-o depăşire şi care ulterior a luat foc, în accident mai fiind implicate un autotren şi o autoutilitară, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că în timp ce se afla în depăşirea unui TIR, şoferul unui autoturism ce se deplasa dinspre Buzău către Ploieşti a intrat în coliziune cu o maşină ce circula regulamentar din sens opus, în urma impactului fiind avariate şi autotrenul, precum şi o autoutilitară. Autovehiculul al cărui conducător auto a provocat accidentul a luat foc în urma coliziunii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Conform acestuia, pe lângă şoferul maşinii care circula regulamentar şi care a decedat, alte două persoane au fost rănite.

Vezi și: Karl Lagerfeld, designerul Chanel, a murit. Doliu în lumea modei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel