Pericolul din transportul în comun. Un tren ARHIPLIN a plecat de la București spre Craiova, în plină pandemie

AGERPRES
AGERPRES

În contextul în care România înregistrează zilnic un număr uriaș de noi cazuri COVID, un tren arhiplin a plecat vineri seara de la București spre Craiova. 

Imagini revoltătoare au difuzate de Digi24 după ce un martor a filmat un tren arhiplin care a plecat vineri seara de la București spre Craiova. Oamenii stăteau practic unul peste altul, iar unii nu purtau nici mască de protecție. Totul în condițiile în care experții au avertizat în repetate rânduri că mijloacele de transport în comun sunt una dintre principalele surse de infectare cu Sars-Cov-2. Capacitatea vagoanelor era de 280 de locuri, dar în tren se aflau 320 de călători. 

„Trenul a avut o rezervare de 100%, respectiv 280 de locuri. 40 de călători au fost depistați fără bilet și practic rezervările au fost făcute în ultimul moment.  Sunt cei fără bilet, pe care chiar nu avem cum să îi preconizăm, dar sunt și posesorii de abonamente care nu și-au făcut rezervări din timp. Personalul de tren era în partea cealaltă a trenului. Apelul pe care îl facem este ca pasagerii să își facă rezervările din timp, astfel încât să putem suplimenta vagoanele și să evităm situațiile de acest fel”, a declarat pentru Digi24 Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel