EXCLUSIV  Pericolul de la masa de Crăciun. Ce trebuie să consumăm la cină ca să nu ajungem la spital / VIDEO

Imagine de Terri Cnudde de la Pixabay
Imagine de Terri Cnudde de la Pixabay

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a vorbit la interviurile Spectacola și DC News despre ce putem face ca să evităm problemele digestive după masa de Crăciun. 

Masa de sărbători nu este un pericol numai pentru siluetă. În ultimii ani, am observat cum tot mai mulți oameni ajung la spital, după ce fac diverse combinații de preparate la masa de Crăciun. 

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a vorbit la interviurile Spectacola și DC News, despre acest aspect.

Pentru a evita o situația de acest gen, consultantul nutriționist spune că „masa principală ar trebui să rămână prânzul.”

Cina de Crăciun. Ce trebuie să consumăm

Lector univ. dr. Elena Pogurschi a atras atenția asupra faptului că „cina din ziua Crăciunului să fie o masă în care să ne lipsească antreurile și deserturile, să fie o masă în care să găsim un singur fel de mâncare, eventual un singur tip de carne, combinat cu legume verzi.” 

„Legumele verzi pe care le consumăm să fie gătită la abur, să fie gătită la cuptor, trase la tigaie, în niciun caz să nu consumăm legume verzi crude, care n-ar putea pune în dificultate somnul din cauza balonării și fermentației pe care le pot genera.”, a mai spus consultantul nutriționist.

De asemenea, „să nu consumăm fructe după această masă.”, a precizat lector univ. dr. Elena Pogurschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel