EXCLUSIV  Pericol pentru pietoni, în Bucureşti. "Ne punem viaţa în pericol! E INADMISIBIL" FOTO

Situaţie deranjantă şi periculoasă în acelaşi timp pentru pietoni, sesizată în Bucureşti. 

Am primit pe adresa redacţiei un mesaj din partea unei cititoare care reclamă o situaţie pe cât de deranjantă pe atât de periculoasă pentru pietoni. 

"Locuiesc in Sectorul 2, Bucureşti. Doresc să trăiesc în condiţii civilizate, europene, cum probabil doriţi şi dumneavoastră. Pentru ca acest lucru să se întâmple avem nevoie de ajutorul autorităţilor locale. La intersecţia străzilor Teiul Doamnei cu Ghica Tei este mereu trecerea de pietoni blocată de maşini. Absolut în fiecare zi! Solicit să fie montaţi nişte piloni sau bile de beton astfel încât să nu mai fim nevoiţi să circulăm pe partea carosabilă şi să ne punem viaţa în pericol !!!
 
Înca o problema pe care o sesizez şi pe care Politia Locala o ştie şi o trece cu vederea (este inadmisibil asa ceva): diverse persoane dubioase care consumă alcool pe trotuar ÎN FIECARE SEARĂ  în această intersecţie în dreptul magazinelor de pe Teiul Doamnei 5 ,10,14 , 87 si 89. Cum este posibil ca Poliţia sa tolereze asa ceva ??", scrie cititoarea în mesajul trimis pe adresa DC News.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel