Performanța în educație premiată la Galați

Costel Fotea: Continuăm  frumoasa tradiție de a premia cei mai buni elevi care au absolvit gimnaziul la o școală din mediul rural și care au intrat la liceu cu medii peste 9
Costel Fotea: Continuăm frumoasa tradiție de a premia cei mai buni elevi care au absolvit gimnaziul la o școală din mediul rural și care au intrat la liceu cu medii peste 9

Peste 150 de elevi din mediul rural au fost recompensați cu câte 1.500 de lei fiecare pentru rezultatele foarte bune  la admiterea în liceu la Galați.

"Continuăm și anul acesta frumoasa tradiție de a premia cei mai buni elevi care au absolvit gimnaziul la o școală din mediul rural și care au intrat la liceu cu medii peste 9.

Sunt copii deosebiți, inteligenți și foarte talentați, care au muncit foarte mult, au învățat foarte bine și au reușit să intre la cele mai bune licee.

Fiecare elev a primit câte 1500 de lei, dar și alte câteva mici cadouri pregătite de către colegii mei.

Acești copii sunt adevărate exemple de urmat și-i felicit din toată inima pentru rezultatele pe care le-au obținut. Lor trebuie să le fim mereu alături, să-i sprijinim și să-i încurajăm pe drumul performanței. Le urez mult succes la liceu și în tot ceea ce vor face.

De asemenea, pentru că știu câte emoții are un părinte când este vorba despre copilul lui, vreau să le mulțumesc și părinților, care cu siguranță sunt foarte mândri de copiii lor.

Nu în ultimul rând, le mulțumesc dascălilor pentru cunoștințele pe care le-au oferit acestor minunați copii.

De asemenea, astăzi am decis ca 395 de elevi care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ special să primească lunar un ajutor financiar de 200 de lei", a precizat Costel Fotea, președintele PSD al Conmsiliului Județean Galați. 

Vezi și: Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță" din Galați, modernizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel