Performanță: Elev român, admis la 11 universităţi de prestigiu din SUA

performanta
performanta

Un elev din România este pus în fața unei decizii importante, privind pregătirea sa viitoare, după ce va își va da examenul de bacalaureat. Tânărul a fost admis la 11 universităţi de prestigiu din Statele Unite.

Kis Alex Mihai, din Satu Mare, este elev în clasa a XII-a la un liceu din Bucureşti. și membru al lotului național de fizică pentru a treia oară consecutiv.

Potrivit agendadeiasi.ro, tânărul s-a remarcat de-a lungul anilor de școală, reușind performanțe deosebite în diverse competiții interne și internaționale.

”Am luat premii în toți ani în care am participat la olimpiada națională de fizică și m-am calificat în lotul național pentru a treia oară consecutiv. Am luat medalia de argint și premiul special pentru cea mai bună lucrare practică, la Olimpiada Internațională de Fizică din Rusia. În clasa a VIII-a am luat premiul I și am primit o ofertă de la un liceu din București și am considerat că ar fi un pas important în cariera mea. Am fost admis la 11 facultăți din SUA și probabil voi alege să merg la Stanford”, a declarat Kis Alex Mihai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel