Urmărește emisiunea live


156 de percheziţii în 24 de judeţe şi Bucureşti, la persoane care ar fi emis avize de însoţire a lemnului

Poliţiştii din Mureş efectuează miercuri 156 de percheziţii domiciliare la un grup bănuit de implicare în infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat, după ce au emis avize de însoţire a lemnului tăiat, provocând un prejudiciu de peste un milion de euro.

 'Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada aprilie 2015 - ianuarie 2016, un grup de persoane, administratori ai unei societăţi şi alte persoane din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi cu sediul în judeţul Mureş, avize secundare de însoţire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vândut către societăţi comerciale de profil, de pe raza a 24 de judeţe din ţară', informează un comunicat al IGPR remis Agerpres.

Valoarea totală a masei lemnoase care face obiectul cercetărilor şi prejudiciul estimat a fi cauzat este de peste un milion de euro. Percheziţiile sunt efectuate de 430 de poliţişti ai IPJ Mureş, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR şi cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale

. Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcţiei Judeţene de Informaţii Mureş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel