Urmărește emisiunea live


Percheziţii masive. 16 persoane duse la audieri

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Perceheziţii ale poliţiei în judeţul Bacău la suspecţi de braconaj piscicol. 

În urma a 17 percheziții efectuate astăzi, la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj piscicol, polițiștii din Bacău au descoperit și ridicat în vederea confiscării 79 de plase tip monofilament, având 5300 de metri lungime, peste 5 kg de plumb, 650 de bucăți de plută și 3 bărci pneumatice. Polițiștii au întocmit în cauză dosare penale.

16 bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bacău au efectuat 17 percheziții, atât în municipiul Bacău, cât și în alte 5 localități din județ, la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 79 de plase tip monofilament, de 5300 de metri lungime, 5,5 kilograme de plumb, 650 de bucăți de plută și 6 sfori pentru confecționarea plaselor.

Au fost indisponibilizate 3 bărci pneumatice

16 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru braconaj piscicol, conform prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

La activități au participat peste 70 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, de investigare a criminalității economice, criminaliști și de acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel