Percheziții la Spitalul Witting pentru abuz în serviciu

Percheziții la Spitalul Witting
Percheziții la Spitalul Witting

În dimineața zilei de 26 martie au loc percheziții la Spitalul Witting din București privind infracțiuni de abuz în serviciu.

UPDATE IGPR: „Percheziţiile domiciliare se efectuează într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a transmis IGPR.

Știrea inițială

Potrivit Digi 24, perchezițiile au loc la Spitalul Witting, spital aflat în subordinea Ministerului Transporturilor. Informația a fost confirmată și de managerul spitalului care a transmis că anchetatorii au cerut mai multe documente. Ar fi vorba despre achiziția unor echipamente de protecție neconforme.

„Vedem în urma comunicatului primit în această dimineață că este vorba de o acuzație de abuz în serviciu. Sunt făcute și percheziții domiciliare. Este un dosar care se referă la infracțiuni de abuz în serviciu în privința achizițiilor publice privind echipamentele de protecție Covid-19, dosar care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București”, a transmis un corespondent pentru postul de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel