Percheziții la spitalul din Găești. Ce acuzații i se aduc lui Laurențiu Belușică, managerul unității medicale

foto Antena 3
foto Antena 3

Mai multe percheziţii au avut loc la spitalul orăşenesc din Găeşti, în judeţul Dâmboviţa. Laurențiu Belușică, managerul unităţii medicale, a fost reclamat pentru mai multe nereguli.

Chirurgul a fost reclamat că ar fi eliberat mai multe certificate medicale false, pe numele iubitei sale. În replică, el spune că ea a fost tratată de tuberculoză şi de COVID-19, iar documentele eliberate sunt justificate.

”Certificat medical fals înseamnă că ai dat un număr care nu există, fără ca bolnavul fie să fie internat în spital, fie să se prezinte la camera de gardă sau să fie internat în secţie”, a spus Laurențiu Belușică, pentru ProTV. 

Ar fi vizate și fapte de delapidare. O altă acuzaţie care i se aduce managerului spitalului din Găeşti este aceea că ar fi folosit la muncile din gospodăria sa mai mulţi angajaţi ai spitalului.

"Domnul doctor a luat nişte muncitori de la spital"

”Atât am cunoştinţă, că, o dată sau de două ori, domnul doctor a luat nişte muncitori de la spital, dar au adus la spital nişte materiale de construcţie care i-au rămas domnului doctor, nişte scândură, nişte plasă, care să fie folosită la nişte activităţi pe care le avem de făcut în spital”, a spus Carmen Niță, şef Serviciu Administrativ Spitalul Orăşenesc Găeşti. 

Laurențiu Belușică este verificat și după ce ar fi permis unui medic rezident sa facă de unul singur anumite intervenții chirurgicale unde trebuia sa fie asistat.

”El, tot ce face, face sub semnătura mea, sub parafa mea, mă ajută pe mine. Este foarte normal să laşi un om să lucreze, să înveţe, dar nu este normal să îi spui, du-te şi coase-l pe Georgescu, că îl coşi tu! Nu, aşa ceva, nu!”, a spus managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti.

Acesta a fost audiat, însă, până în acest moment, nu ar avea nicio calitate în dosar.

"Viața mea s-a schimbat"

În urmă cu un an, medicul era implicat într-un scandal izbucnit după ce a spus că ar fi vrut să vaccineze oamenii care nu se aflau în prima etapă de vaccinare cu vaccinul care ar fi putut rămâne. El a precizat atunci că într-o zi de vaccinare ar fi putut rămâne maximum patru vaccinuri. 

”Viața mea s-a schimbat. Nu mai pot răspunde la telefon pentru că sună încontinuu, dar, pe mine, personal, mă bucură foarte mult. Înseamnă că oamenii vor să vină să se vaccineze.” a spus medicul Laurențiu Belușică, la Antena 3. 

”Dacă am respecta cu strictețe toate regulile, într-o lună de zile am fi o planetă normală” consideră medicul. ”Păcătosul ăsta de virus nu e stabil. Vine la mine, se modifică, pleacă de la mine, se duce la x, y, se modifică și vine iar la mine modificat” a spus managerul spitalului Găești, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, explicând cum se poate ca virusul să atace oamenii în mod diferit și de mai multe ori. 

”La început, și eu mă gândeam dacă să mă vaccinez. Am mai citit și am văzut că lucrurile stau așa cum stau și trebuie să mă vaccinez” a dezvăluit medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel