Percheziţii la Ovidiu Vântu, Liviu Luca, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian în cazul Nicolae Popa

vantu
vantu

Surse judiciare au declarat că  autorităţile române fac percheziţii la Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian, în cazul lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor.

Procurorii urmează să-i audieze pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian, în cazul lui Nicolae Popa. Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie informează că au loc percheziţii în zece locaţii, fiind audiate o serie de persoane.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie precizează că au loc percheziţii în zece locaţii, fiind audiate o serie de persoane în cazul Nicolae Popa, fostul director Gelsor, pentru care autorităţile române au solicitat extrădarea din Indonezia, unde a fost capturat.

Totodată, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică în colaborare cu ofiţeri de poliţie din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, continuă cercetările în cauza având ca obiect favorizarea infractorului, respectiv stabilirea circumstanţelor în care Nicolae Popa a fost sprijinit pentru a părăsi România şi a se stabili în străinătate, sustrăgându-se astfel de la executarea unei pedepse privative de libertate de 15 ani.

În decembrie 2009, Biroul de presă al Ministerului Public a comunicat că, "în baza informaţiilor primite cu privire la arestarea cetăţeanului român Popa Nicolae, la data de 2 decembrie 2009, în Indonezia, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea infractorului cu privire la persoanele care au ajutat persoana condamnată să se sustragă de la executarea pedepsei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel