Percheziții la contrabandiștii de țigări. Șapte persoane au fost reținute

Polițiștii din Alba au efectuat 16 percheziții, în Cugir și Sebeș, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă. Au fost descoperite peste 40.000 de țigarete de contrabandă și o armă cu aer comprimat, deținută în mod ilegal. Șapte persoane au fost reținute.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat 16 percheziții, în municipiul Sebeș și în orașul Cugir, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că o femeie de 58 de ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Cugir, ar fi deținut și comercializat, atât de la domiciliu, cât și prin intermediul punctelor de lucru ale societății, țigarete provenite din contrabandă.

Investigațiile polițiștilor au condus la identificarea altor șase persoane bănuite de implicare în cauză, cu vârste cuprinse între 38 și 74 de ani, care ar fi vândut în mod direct țigări de contrabandă.

Ce au descoperit polițiștii la percheziții 

La percheziții, polițiștii au descoperit 44.579 de țigarete și 170 litri de alcool proveniți din contrabandă și care ar fi urmat să fie comercializați. De asemenea, polițiștii au găsit o armă cu aer comprimat deținută ilegal, 148 de alice, 154 de cartușe pentru armă letală și un detector de metale.

Atât țigările de contrabandă, cât și muniția au fost confiscate, iar față de șapte persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 15 noiembrie, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel