Percheziții la Constanța. Contrabandă cu țigări. Prejudiciul este uriaș

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii de la transporturi din Constanţa, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Poliţiei Române, au efectuat șase percheziţii, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, în urma unei acţiuni de depistare în flagrant delict.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au depistat în flagrant delict un bărbat, de 55 de ani, în timp ce comercializa 20.000 de ţigarete, fără timbre româneşti de accizare, unui alt bărbat, administrator al unei societăţi comerciale din oraşul Năvodari, judeţul Constanţa.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au efectuat șase percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Constanţa şi Vrancea, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, mai multe bunuri, printre care peste 115.000 de ţigarete de diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicate timbre de accizare româneşti.

Alcool contrafăcut



De asemenea, poliţiştii au descoperit, la domiciliul unui bărbat, de 50 de ani, din judeţul Vrancea, aproximativ 12.000 de litri de băuturi alcoolice, susceptibile a fi contrafăcute, bani, două autovehicule de transport marfă, precum şi mai multe recipiente goale, folosite la activitatea infracţională.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 115.000 de lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, faţă de trei persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cât şi pentru comiterea de infracţiuni la regimul Codului fiscal.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Vezi și: 

Bistrița-Năsăud: Accident grav. Copil preluat de elicopterul SMURD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel