PERCHEZIȚII la braconieri. Au fost ridicate arme, zeci de trofee, piei, colți și păsări împăiate

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay

Cinci percheziții au fost desfășurate la indivizi despre care s-au adunat date că sunt implicați adânc în fapte de braconaj. 

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de 10 luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi, au pus în aplicare luni dimineață cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Toate perchezițiile au avut loc la Frumosu, la domiciliile a cinci suspecți, notează Monitorul de Suceava.

În urma perchezițiilor au fost ridicate patru arme letale, din care una artizanală, calibre diferite, 430 de elemente de muniție, 48 trofee, 3 piei animale (căprioară, lup), 8 exemplare de păsări împăiate, 11 crotalii, un binoclu, o lanternă pentru armă ,un laser punct luminos pentru ochire pe armă, 13 panoplii coarne de cervidă, 3 panoplii colți mistreț, o panoplie coarne capră neagră, o panoplie coarne țap, 10 colți mistreț, o piele de lup, o piele mistreț, blană de vulpe, 7 păsări de munte, toate naturalizate, 7 piei de jder, o capcană. Totodată, polițiștii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor și efectuării unei expertize, cantitatea de aproximativ 20 de kilograme de carne vânat.

Față de doi suspecți în vârstă de 44 de ani, respectiv 36 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul poliției județene. Cei doi au fost reținuți pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

”Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor implicate, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Vezi FOTO pe Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel