Percheziţii la ANRP. Reacţia oficială a instituţiei

Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.) face câteva precizări în contextul informațiilor care au fost vehiculate de mass-media în legătură cu proceduri penale în derulare. 

Potrivit unui comunicat de presă, activitatea A.N.R.P. se desfășoară fără niciun impediment și nu a fost afectată de perchezițiile care au avut loc la un singur birou din cadrul instituției.

Mai mult decât atât, ședințele Comisiei Naționale pentru Compensarea Imobilelor (C.N.C.I.) și Comisiei speciale de retrocedare vor avea loc, potrivit programării, în data de 23 decembrie a.c.

Pe ordinea de zi a ședinței C.N.C.I. se află cca. 400 de dosare de despăgubiri care urmează a fi soluționate prin emiterea de decizii. Activitatea de emitere a titlurilor de plată pentru persoanele care au primit decizii de compensare prin puncte se derulează normal, iar conducerea instituției a luat măsuri pentru ca cererile să poată fi depuse până în ultima zi lucrătoare a anului în curs.

ANRP asigură opinia publică, în special pe titularii dosarelor aflate în instrumentare la A.N.R.P., că activitatea decurge în condiții de legalitate și transparență, fiind pe deplin conștienți de așteptările față de instituția noastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel