Percheziţii la Administraţia Finanţelor. Funcţionar reţinut pentru mită

Un funcţionar al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Dâmboviţa a fost reţinut pentru mită, după percheziţii efectuate la sediul instituţiei şi la domiciliul suspectului, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Dâmboviţa.

Mita primită de funcţionar era pentru a urgenta deciziile privind stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule, necesare înmatriculării acestora.

Conform sursei citate, în fapt, în perioada iulie - august 2016, C.D.C., consilier superior în cadrul A.J.F.P. Dâmboviţa, a primit sume de bani şi alte foloase necuvenite de la mai multe persoane în scopul urgentării eliberării unor decizii privind stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule, necesare înmatriculării acestora. Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat faptul că, în cursul a 21 de zile lucrătoare, funcţionarul public a primit de la aproximativ 30 de persoane sume de bani de până la 200 de lei, precum şi diferite bunuri, în scopul arătat mai sus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel